61 33 25 37 [email protected]

SEO Undervisning

Når du som underviser, er i gang med at lære fra dig, kan du ofte finde dig selv i en situation, hvor du liiige står og mangler et tool, der kan give din undervisning det sidste pift – eller blot gøre den mere enkel.

SEO Undervisning

Vælg tilfældigt nummer

Brug lykkehjulet til at finde et tal mellem 1-?, som du opsætter.

Pickerwheel

Jeopardy

Lav en quiz, hvor de studerende skal repetere på en sjov og anderledes måde. Du kan både lave det på klassen eller i mindre grupper

Jeopardy

Nedtælling

Når de studerende skal løse opgaver, så kan det være en fordel, at de kan følge med i tiden. Brug nedtælingsuret så det bliver tydeligt for alle i klassen.

Nedtælling

Scrabble eller word puzzle

Endnu et godt tool til at repetere med. Er der mange begreber i pensum, kan dette være et virkeligt godt alternativ, som gør læringen lidt sjovere.

Word puzzle

Word cloud

Saml alle begreber sammen i én grafisk oversigt. Download som png og print det, så du kan hænge det op i klasseværelset.

Word cloud.

Brug video til din feedback

Mange gange giver det et godt overblik og bedre forståelse, når du giver feedback og feedforward på video. Brug dette tool og send linket til optagelsen til dine studerende, så de kan afspille din feedback, når det passer dem.

Screenrecorder

Mentimeter

Brug denne platform til at samle meninger på tværs af klassen. Dejligt nemt at bruge. 

Mentimeter

Padlet

Gør det let at samle op på opgaver, så hele klassen kan følge med. Med Padlet uploader de studerende, deres svar, som kan ses på dit interface, som du efterfølgende kan gennemgå.

Padlet

Mikkel Ussing-Kelstrup

Underviser

Over 16 års erfaring med online marketing. Jeg elsker at undervise og synes, det er inspirerende at se, når studerende forstår pensum.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig – det er helt uforpligtende.