61 33 25 37 [email protected]

Inden du læser videre, skal du være 100% klar over, at købelinks er en uskik, og hvis det ikke gøres korrekt, kan det være direkte ulovligt. Denne artikel tager ikke højde for de juridiske aspekter. Det bliver således helt op til dig at finde ud af, hvorvidt du vil gøre brug af købelinks, og hvis du i så fald bryder loven.

Hvorfor købelinks?

Linkbuilding har altid været en del af SEO-paradigmet. Hvis du skal have placeringer på Google, bliver du nødt til at få links, med mindre du er et kendt brand, så user signals kan øge dine placeringer.

Er du ikke et kendt brand, kan du i det følgende finde sites, hvor du kan købe links. Der er forskel på, hvilke typer links, de forskellige udbydere har i deres portefølje. Du kan finde alt fra reelle sites/blogs/nyhedssites til PBN af værste skuffe.

Bazoom.com

Et af de største linkbureauer i Norden (hvis ikke det største). Du finder en lang, lang liste af sites med både nyhedssites, kendte blogs og PBN’s. Du får mulighed for alt fra artikellinks til forsidelinks. Du får en overskuelig backend, hvor du kan tilgå domænerne samt en lang række data for domænerne. Det eneste minus er prisen. Du kan finde de domæner hos mange af de andre udbydere, men prisen hos Bazoom.com er 25-40% højere. Det som du taber i forhold til pris, får du til en vis grad mulighed for at hente i kvalitet, da en stor del af deres portefølje er faktiske sites med reelt indhold og reel trafik.

Linkshop.dk

Hos Linkshop.dk finder du over 600 forskellige domæner. Du får relativt mange domæner stillet til rådighed inden for de fleste brancher/emner. Langt de fleste af hjemmesiderne er lavet over det samme tema, og samtidig er priserne relativt høje.

Seoworks.dk

Seoworks.dk har som mange andre linkudbydere en backend-del, hvor du kan sortere på pris, DR, emne og meget andet. Prisniveauet er lavere end hos konkurrenterne, når der ikke er tilbud. Og netop tilbud er de dygtige til hos Seoworks.dk. Når du logger ind i backend-delen kan du se de aktuelle tilbud, de tilbyder.

Mediating.dk

Hvis du leder efter billige links, så er mediating.dk helt sikkert en af de billigste udbydere. Servicen er ret god og kombineret med de lave priser, kommer du ret langt. Dog er udbuddet af sites en smule begrænset, så du kommer sandsynligvis hurtigt igennem porteføljen. Du kan også købe links fra nyhedssites, men her er prisen på højde med de fleste andre udbydere.

Boblinkbuilding.dk

Når du køber links hos boblinkbuilding.dk, så foregår det en smule anderledes, end hos andre udbydere. Du betaler med fast abonnement per måned, og så kan du benytte dig frit af deres sites (cirka 500 pt). Herefter kan du i princippet lave så mange links, du har lyst til. Lige som ved mange af de andre udbydere, så udtømmer du relativt hurtigt listen for emnerne. Men helt sikkert en billig måde at skaffe mange links på, hvis du selv skriver teksterne.

Setion.dk

Setion.dk skal også nævnes i denne artikel, da du billigt (495 kr/md pt) kan komme i gang med linkbuilding. Du får nogle PBN links per måned, og samtidig får du forslag til optimering af onpage-faktorer. Setion.dk er i høj grad automatiseret, så du får relativt meget for pengene.

Infili.dk

Svært at komme i gang med. Der sker ikke noget, når du klikker på “Tilmeld”. Du kan dog let få et overblik over, hvilke typer sider, du kan købe. Du får hverken priser eller domænenavne at vide.

Ailinks.dk

Hos ailinks får du automatiseret linkbuilding på baggrund af… AI. Hvis du tør at binde an med automatiserede tekster, får du adgang til 140 domæner (cirka) til en rigtig god pris. I forhold til de nævnte sites i denne artikel, er det her, du finder de billigste links.

Nemlinkbuilding.dk

Hos nemlinkbuilding.dk er det både let at komme i gang og let at oprette links. Deres backend er intuitiv, men du får ikke samme mængde af data om domænerne, som du gør ved mange af konkurrenterne.

Du kan vælge mellem +500 hjemmesider (pt). Der er tale om en abonnementsløsning, hvor du kan vælge mellem 10-75 udgivelser per måned.

Linkkongen.dk

Listen er ikke komplet uden linkkongen.dk. Denne udbyder er gammel i gårde, da man har kunnet købe links fra linkkongen.dk siden 2009. Du kan vælge mellem forskellige typer af pakker – alt afhængig af hvor mange du har brug for.