61 33 25 37 [email protected]

Linkbuilding på Fiverr

Dette er een af de tests, jeg har glædet mig til et stykke tid. Nok mest fordi det er så tæt på alt det Google IKKE vil, så den dårlige samvittighed over at gøre noget, man ikke må, vækker minder fra dengang man var 9 år, alene hjemme for første gang, og lister sig – på trods af, du er alene hjemme – ind til slikskabet og snupper et stykke uden at have fået lov.

I denne test vil jeg købe links fra Fiverr og se, om der er en reel effekt.

Søgeordet er “Linkbuilding fra Fiverr”, hvor der ikke er nogen søgninger.

Sådan er processen

Blot for at være sikker på, at de data, der kommer ind er så reelle så mulige, så bliver selve siden lavet først med en title, som nævner søgeordet.

Der er desuden produceret cirka 300 ord til indlægget, før linkbuildingen sættes i gang.

Helt kort fortalt så skal en person fra en hjemmeside lave links. Annoncen ser selvfølgelig for godt ud til at være sand

Efter at siden har ligget live og er blevet indexeret af Google (dette skete efter tre dage), så er der gået yderligere tre uger, hvor positionen for søgeordet er gået op og ned som forventet.

Efter at siden har ligget live i næsten en måned, går linkbuilderen i gang.

Der går dog noget tid, før de 15 links bliver synlige i henholdsvis Search Console og Ahrefs.

 

Måling af testen

Der bliver målt på selve søgeordet og positionen på Google, hvilket selvfølgelig er det primære formål med testen. Der bliver også holdt øje med positionerne for resten af de søgeord, der er på siden – hvilket ikke er mange. I skrivende stund har denne hjemmeside i højere grad  fungeret som huskeliste for gode links og tutorials, som jeg har brugt i min undervisning. Det interessante bliver selvfølgelig at følge, hvorvidt de andre søgeord bliver påvirket af denne linkbuilding.