61 33 25 37 [email protected]

Gratis seo kursus

Er alt det der SEO-snik-snak en barriere, hver gang du skal lave et eller andet på din hjemmeside? Kunne du tænke dig at få en introduktion til begreberne og nogle af de endeløse tools? Hvis svaret er “JA”, så kig endelig med her. 

Når du møder op til vores gratis seo kursus, så er det tilrettelagt sådan, at du får det maksimale udbytte. Uanset om du er begynder eller har arbejdet en smule med faget overfladisk, så får du konkrete tips med, som du kan bruge med det samme.

Faglært underviser
Du bliver undervist af Mikkel Ussing-Kelstrup, som er en af de få undervisere i Danmark som både er uddannet underviser og rutineret SEO ekspert. Mikkel har undervist på Erhvervsakademi Aarhus – i blandt andet SEO – og har samtidig 14 års erfaring med SEO.

Indhold på kurset
Når du møder op til vores gratis SEO kursus, kommer du til at stifte bekendtskab med:

 

01

Søgeordsanalysen

Du bliver introduceret til hvorfor søgeordsanalysen stadig er det vigtigste grundlag for SEO. Samtidig lærer du også, hvordan du kan finde vigtige data til din virksomhed

Gratis SEO Kursus - Søgeordsanalysen
gratis seo kurser - onpage optimering
02

Onpage Optimering

Når du har lært at finde de rigtige søgeord, så bliver det tid til at sætte dem ind på siden, så både Google og brugerne kan finde dem. Du kommer til at få tips og tricks, så din hjemmeside bliver 100% Google-venlig.

03

Introduktion til Teknisk SEO

Du får også mulighed for at høre mere om grundprincipperne for Teknisk SEO. Lyder det kedeligt? Bare rolig – vi gennemgår det, så du ikke falder i søvn.

Gratis SEO kurser - Teknisk SEO
gratis seo kurser - linkbuilding
04

Eksterne faktorer

Du kommer til at få indblik i de to største eksterne faktorer – linkbuilding og user signals. Vi lover, at du bliver sendt hjem med masser af gratis link muligheder.

Dato for vores Gratis SEO Kurser

24. marts klokken 12.00-15.30- Horsens

8. april klokken 12.00-15.30 – Horsens

29. april klokken 12.00-15.30 – Aarhus

12. maj klokken 12.00-15.30 – Aarhus 

 

Du kan tilmelde dig ved nedenstående kontaktformular  

Gratis SEO kursus

Let’s Start Something new
Say Hello!

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig – det er helt uforpligtende