handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Online-insights.dk

Kastanjealle 20

8700 Horsens

CVR nr.: 37775479

Telefon: 61332537

Email: mikkel@online-insights.dk

 

Priser

Hos Online-insights.dk er alle priserne i danske kroner og angivet eskl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for ændringer i produktsammensætningen.

 

Betaling 

Online-insights.dk modtager betaling med Fakturabetaling. Betalingen via faktura vil blive tilsendt omkring den 20. i hver måned med 7 dages betalingsfrist. Ved manglende betaling vil der være et ekspeditionsgebyr på 100 kroner.  Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Implementering/ratificering

Online-insights.dk tilstræber at opstarte samarbejdet med en ny kunde hurtigst muligt. Dog kan der i nogle tilfælde forekomme travle perioder, hvor en opstart vil kunne blive udskudt et par dage. Kunden vil i det omfang, det er muligt, blive orienteret herom.

 

Refusion

 Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

 

Tilbagebetaling

 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Online-insights.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hejsa@online-insights.dk

 

 

Let’s Start Something new
Say Hello!