61 33 25 37 [email protected]

Det kan godt være du tænker: “Bing – jeg bruger det sq aldrig, hvorfor skal man spilde marketingbudget dér?” Men Bing bliver ofte overset i forhold til, hvor mange andre søgninger der finder sted på andre søgemaskiner, da at Google noget stort set betyder det samme som at søge efter noget. Men tag ikke fejl af hvor mange søgninger, der foregår på andre søgemaskiner, og hvor meget der er at hente – specielt inden for specifikke områder. En analyse fra 2021 viser at Google får over 85% af alle søgninger, Bing 7% og Yahoo næsten 3%. Det vil altså sige der er en kæmpe mængde søgninger der foregår på andre søgninger. Det er derfor værd at holde styr på SEO på andre søgemaskiner, da de parametre der påvirker rankings ikke altid er de samme på alle søgemaskiner. Her kan du læse lidt om hvordan du skal håndtere SEO på de andre søgemaskiner

SEO på Bing – her er et par pointer

Det er bestemt det værd for en enhver forretning at overveje at bruge Bing. Det skyldes at der sker flere søgninger end man regner med og dem der rent faktisk bruger Bing ofte har mere købekraft den den gennemsnitlige Google bruger. Desuden er det værd at nævne at bing ads priser ofter er væsentligt billigere end Googles. Her er lidt tips til SEO på Bing.

Bing Places

Sørg for at claime din forretning på Bing Places. Ligesom google har Google My Business, så har Bing Places som foregår på samme måde. Places er en rigtig god måde at komme frem på folks søgninger lokalt, da det er den primære drivkraft bag din placering på bing. Jo tættere du er på søgningen, jo større chance for du bliver set. Det er relativt lidt arbejde at sætte op, i forhold til den ROI du får på at lave det arbejde.

Pogo sticking

Undgå pogo-sticking. En besøgende der besøger din side og stikker af uden at interagere med siden sender rigtigt dårlige signaler til Bing, hvilket kan koste dig dine gode placeringer. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside kører som den skal. Her taler vi om Core Web Vitals, der ofte har en del at sige i forhold til forbrugerens oplevelse, samtidigt med at du leverer godt og relevant content.

Bing Webmastertools

Udnyt de værktøjer du får givet. Bing har et webmaster tool du skal bruge for at din side bliver indekseret. Her giver du bing direkte info om hvordan din hjemmeside hænger sammen, samtidig med at du kan fortælle Bing, gennem titles og lignende, hvilke søgeord du gerne vil findes på. Her er din søgeordsanalyse fra tidligere ekstremt relevant.

Linkbuilding rules

Bing er meget glade for autoritet gennem links. Backlinks er vigtigere for Bing end andre søgemaskiner. Derfor er det meget relevant for dig at få linkbuildet så du kan skabe en hvis mængde autoritet. Du vil se store resultater på SEO fronten på Bink hvis du bare sørger for det.

Højere fokus på Sociale Medier

Bing går mere op i Sociale medier end Google. Hvis du vil ranke på Bing er det derfor vigtigt at du har hvis tilstedeværelse på de Sociale Medier. Men det er vigtigt at forstå hvilket sociale medier du skal bruge, da nogle sociale medier er mere relevante for nogle produkter end andre. Jo mere dine sociale medier modtager likes, follows og får delt content, jo bedre vil du ranke på Bing. Derfor er det også meget vigtigt at din hjemmeside henviser til dine sociale medier og omvendt. Allerede der kan du vise Bing at du har fokus på SoMe.

Udover Bings webmaster plugin er der flere relevante plugins du kan bruge. XML Sitemaps er super til at lave et godt sitemap til din side, men hvis du har læst vores andre posts omkring SEO på forskellige CMS’er ved du allerede det. Brug Bing SEO analyzer til at få en forståelse for hvor du ligger og hvad du skal gøre for at ranke bedre.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak om online markedsføring.

 

Vi laver online markedsføring og SEO i Horsens og resten af Danmark